Strona korzysta z ciasteczek (cookies) w celu dostosowania jej zawartości do preferencji użytkownika, a także zapewnienia maksymalnej użyteczności oraz optymalizacji wyświetlanych treści.Ok, rozumiem

Uszka nie tylko od święta

Choć uszka z mięsem kojarzą się głównie ze świętami Bożego Narodzenia, to ich smakosze mogą spróbować wykorzystać je również w codziennej, szybkiej w przygotowaniu kuchni z Virtu. To doskonały pomysł na przykład na interesującą sałatkę z pomidorem, koperkiem, ogórkiem i szynką – wystarczy pokroić wszystkie składniki w kostkę, wymieszać z majonezem i gotowe. To jednak nie koniec inspiracji – nasze danie możesz również podsmażyć na patelni i podawać np. z sosem grzybowym. Dzięki uszkom zaoszczędzisz nie tylko sporo czasu w kuchni, ale również odkryjesz nowe, kulinarne inspiracje.

Sprawdź również:

Uszka
z mięsem

Uszka
z kapustą i grzybami