Certyfikat „Dobry Produkt 2017” przyznany daniom Premium!

Nowa linia produktów Virtu przygotowanych metodą Sous Vide zdobywa uznanie ekspertów! Daniom tej serii przyznano prestiżowy certyfikat „Dobry Produkt – wybór ekspertów 2017” w kategorii „Produkt innowacyjny”.


Za organizację i przebieg VIII edycji konkursu odpowiada Grupa PTWP SA, wydawca magazynu Rynek Spożywczy oraz serwisów portalspozywczy.pl i dlahandlu.pl, wspólnie z Polską Organizacją Handlu i Dystrybucji.


Celem przyznania certyfikatów „Dobry Produkt” jest promocja doskonałej polskiej żywności i popularyzacja najlepszych produktów spożywczych, które wyróżniają się jakością, innowacyjnością, ale także tradycyjną i regionalną recepturą.
Wśród 20 wyróżnionych certyfikatem produktów znalazły się nowe dania gotowe typu Premium marki Virtu. To pierwszy na rynku, pełny posiłek przygotowany metodą Sous Vide.


Wręczenie nagród odbyło się podczas uroczystej gali X Forum Rynku Spożywczego i Handlu 2017. Wyróżnienie dla firmy Virtu odebrał Grzegorz Cielecki, dyrektor zarządzający.


Przeczytaj pełną relację z wręczenia nagród „Dobry Produkt – wybór ekspertów 2017”!